2017. október 11., szerda

Romantikus könyvújdonságok az Alexandra Kiadótól

Régi kedvencek, új epizódok, magával ragadó történetek

Az őszi szezonban öt olyan újdonsággal rukkolt elő az Alexandra kiadócsoport, melyekkel elsősorban a romantikus történetek kedvelőit célozza meg.

Az Art Nouveau égisze alatt lát napvilágot J. R. Ward nagy sikerű könyvsorozatainak két új epizódja is. A Downton Abbey és a Dinasztia című sorozatokat idéző Az angyalok jussa című kötetben Kentucky és az ott élő bourbondinasztia kel életre, a regényen keresztül bepillantást nyerhetünk a felső tízezer buja és hamisan csillogó életébe. Immár hatodik kötetéhez érkezett Ward másik sikersorozata, a Bukott angyalok. A Halhatatlanság a bestsellersorozat legfelkavaróbb, és a rajongók által legjobban várt része.
A Pioneer Books Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb romantikus szerzőjével tér vissza. Milly Johnson neve nem ismeretlen a magyar olvasók előtt. Korábbi köteteivel (Borúra derű, Téli láng) az írónő komoly rajongótáborra tett szert hazánkban is. Új könyve, a Teaház a sarkon is kötelező darab mindazoknak, akik szívmelengető kalandokra vágynak.
Az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb debütálása Ann O’Loughlin regénye, a Bálterem kávézó fordulatokban gazdag, könnyfakasztó történet a képmutatás pusztító erejéről, a múltban elkövetett hibákról és az elveszett, majd végül mégis megtalált szeretetről.
Barbara Erskine a történelmi fantáziaregény nagyasszonya. Kötetei a kilencvenes évek óta jelennek meg Magyarországon. Új könyve, A legsötétebb óra a második megjelent műve az Alexandra Kiadó gondozásában. A második világháború idején játszódó, rejtélyekkel és izgalmakkal teli történetben az angliai csata vészterhes napjait és egy különleges szerelem titkait ismerhetjük meg.

A kötetekről bővebb információt olvashat az Alexandra Kiadó weboldalán: www.alexandrakiado.hu