2017. február 1., szerda

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészítése

- Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, a diákok a december 22-én közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett újabb képzéseket is találnak a www.felvi.hu oldalon. A jelentkezési határidő február 15.
    Az Oktatási Hivatal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az új meghirdetések és az egyéb korrekciók január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvashatók a honlapon. A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes minden jelentkezőnek még egyszer, a kiegészítésben megjelent információkkal együtt áttekintenie a decemberben közzétett meghirdetéseket.
    Legkésőbb február 15-én éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.
    Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet - legfeljebb hatot - jelöl meg, annak szintén február 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. Ezután február 20-áig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).


MTI 2017. február 1., szerda 8:12